Wat cliënten zeggen

 

Cliënten ervaren Toyohari over het algemeen als een prettige behandelingsmethode. Japanse naalden zijn zo dun, dat het inbrengen gebeurt met een geleidebuisje. Japanse acupuncturisten gaan er van uit dat het de behandelaar is die voelt wat de naald doet en niet de cliënt, zoals bij Chinese acupunctuur. Het is niet pijnlijk. Cliënten ontspannen zichtbaar op de behandeltafel.

 

De behandelingen bij Ton van Huffelen bevallen mij erg goed. Ik merk nadien dat ik me rustiger en ontspannen voel en lichamelijk meer in evenwicht. Elke keer weer een bijzondere gewaarwording! De sfeer tijdens de behandelingen ervaar ik als prettig, het overleg is heel open en toegankelijk.

 

Dankbaar Ton te hebben gevonden, als behandelaar en als mens, zelfs voor een 80-plusser.

 

Met betrekking tot mijn astma is acupunctuur voor mij een uitkomst geweest. Het heeft me enorm geholpen het hoesten tot nauwelijks te reduceren. Ton, ik vind je een geweldige, nuchtere, vakbekwame man! Ik kom graag bij je in de praktijk en voel me ontspannen op de behandeltafel.

 

Ton is een kanjer van een "geneesheer", een zegen van Boven, onze gezondheid is duidelijk verbeterd.

 

Na lange tijd wanhopig behandelmethoden te hebben geprobeerd die niet werkten, kwam ik bij Ton. Voor mij staat hij op een hoog voetstuk. Dankzij zijn prettige behandelingen, zijn zienswijze en zijn karakter is hij een grote steun voor mij. Ik merk dat mijn lijf en leven hierdoor positief zijn veranderd. Een engel van een man.

De behandelingen van Ton zijn zeer effectief. Ton weet door zijn deskundigheid en ervaring precies die dingen te behandelen waar spanning en pijn zit. Hij is betrokken en stelt de juiste vragen. Ik ga altijd een stukje lichter naar huis na een behandeling, zowel fysiek als geestelijk.

 

Het gaat erg goed met me. Als ik pijn begin te krijgen, gebruik ik de koper/zink plakkers op de acupunten die je me hebt geleerd te gebruiken als “huiswerk”, en dat helpt uitstekend moet ik zeggen. Eigenlijk heb ik twee zinnetjes die ik vaak gebruik als ik het met andere mensen heb over jouw acupunctuurbehandelingen: "Ik snap niet dat dit niet door een huisarts wordt voorgeschreven", en: "Een revelatie voor mij".

 

Ton is een hartelijke, zeer ervaren en doortastende acupuncturist die met alle zorg en inzicht je helpt beter te worden. Ton weet snel symptomen aan oorzaken te koppelen en kan dit goed inzichtelijk maken, zodat je begrip krijgt van je eigen lichaam. Hij geeft onderbouwing aan zijn behandelplan en heldere uitleg met voorbeelden. Ik kan Ton zeer aanraden als behandelaar.

 

Ik wil je graag nog even bedanken voor je volstrekt heldere onduidelijke antwoorden op mijn vragen. Ik kan er weer mee verder. Je geeft de ruimte zelf te ervaren en te proberen, maar biedt stiekem toch een kader. Dat is een kunst!

 

Toyohari wordt ervaren als pijnloos, mild en krachtig.

 

Ook voor kinderen

Behandeling

Wat klanten zeggen

Wie is Tonsan?

Contact

Zakelijk

Privacy/AVG

japanse acupunctuur

Wat is acupunctuur?

 

© Copyright Tonsan 2014 | Colofon